Nous cursos sobre l'Adobe Photoshop LIGHTROOM per a l'any 2009

A part de la meva tasca de fotògraf també imparteixo cursos sobre el programa Lightroom.

Actualment els cursos els dono a dues acadèmies de Barcelona, l'Espai Virreina (www.espaivirreina.com) i l'Espai Fotogràfic Can Basté (www.canbaste.com/index_espaifoto.htm) en formats diferents, tant intensius com cursos mensuals. Possiblement ampliaré els cursos a Girona.
En cas de que sigueu un grup interessat en fer el curs i l’horari dels centres no s’adapti a les vostres necessitats podeu contactar amb mi per a organitzar un curs en l’horari que preferiu.

També imparteixo cursos del Lightroom dedicats a empreses del Sector de Fotografia Social, ja que aquest programa pot ajudar a millorar en gran mesura la  rapidesa i qualitat del processat de gran quantitat d’imatges.
Aquests cursos el preparo per encàrrec i adapto l’horari i durada a les necessitats de cada empresa. La impartició d’aquests cursos es fa a la seu de l’empresa per a facilitar l’aprenentatge.
En cas de que vulgueu rebre més informació sobre aquet tipus de cursos podeu contactar amb mi mitjançant l’e-mail info@ramoncugat.com

 

Ramon Cugat
Fotògraf de Natura
info@ramoncugat.com

 

Continuar amb la visita                                Més informació sobre els cursos